icoontjes assortiment aanhangwagens

Plateauwagens, plateauwagen of plateau wagens

Plateauwagens

De Plateauwagen heeft, in tegenstelling tot de bakwagen, de wielen onder de laadvloer. Dit levert u een volledig vlakke laadvloer op die ook met de heftruck geladen kan worden. Daarom kiezen professionals vaak voor plateauwagens.

Aanhang Cars Aanhangwagens heeft een complete lijn professionele plateauwagens uit voorraad leverbaar. Met lengtes van 250 cm tot meer dan 600 cm, en met laadvermogens vanaf 750 kg tot maximaal 3500 kg hebben wij voor elke klus de juiste plateauwagen.

Wij hebben plateauwagens in enkelas uitvoering en in tandemas uitvoering.

U kunt een volledig vlakke plateauwagen bij ons kopen, of u kunt kiezen voor een uitvoering met rondom aluminium neerklapbare en afneembare borden.

Naast de standaard wagen met een laadvloer op 72 cm, kunnen wij ook verlaagde uitvoeringen leveren met de laadvloer op bijvoorbeeld 63 cm of zelfs 55 cm. Ook zijn onze plateauwagens verkrijgbaar met een huif, of in een volledig gesloten uitvoering, al dan niet met stahoogte.

Een aantal standaardmaten voor een plateauwagen zijn bijvoorbeeld (LxB):

Naast onze standaard modellen kunnen wij nog veel meer uitvoeringen leveren. Wilt u meer informatie over plateuawagens dan kunt u gebruik maken van ons feedbackformulier of bel even vrijblijvend naar Aanhang Cars te Kampen, 038-3322833

Aanhangwagens

Foto's