icoontjes assortiment aanhangwagens

Oprijplaten voor aanhangwagens

Oprijplaten

Een gewone aanhanger is een handig ding. Alleen jammer dat je er niets op kunt rijden. Door een set oprijplaten bij de aanhangwagen te leveren verandert een gewone plateauwagen ineens in een multitransporter waarmee een auto, een motor, of zelfs een graafmachine of grasmaaier eenvoudig vervoert kan worden.
Bij oprijplaten.nl en www.oprijplaten.com hebben wij voor zeer veel merken en typen aanhangwagens een set oprijplaten. Ook leveren wij veel modellen plateauwagens en schamelwagens met een complete set oprijplaten weggewerkt onder de laadvloer. Op deze manier heeft u ze altijd bij de hand.
Wilt u nu graag weten welke soorten aanhangwagens wij allemaal kunnen leveren, kijk dan eens verder op deze site. Of misschien wilt u weten of wij een set oprijplaten voor uw aanhangwagen kunnen leveren? Geef dan op het antwoordformulier aan welk merk en welk type aanhangwagen u heeft. Geef ook indien mogelijk de afmetingen van de aanhanger aan.

Foto’s

Oprijplaten_1. Een goed voorbeeld van het voordeel van oprijplaten. Hier veranderen de oprijplaten deze plateauwagen met aluminium borden in een veelzijdige multitransporter.

 

Oprijplaten_2. Hier kunt u goed zien hoe wij bij een nieuwe aanhangwagen de oprijplaten volledig weggewerkt hebben in het chassis.

 

Oprijplaten_3. Een goed voorbeeld van een lange lichtgewicht aluminium oprijplaat.
Door voor langere oprijplaten te kiezen vermindert u de oprijhoek aanzienlijk.

 

De juiste informatie vinden kan een lastige klus zijn. Voor meer informatie over het kopen of vinden  van de juiste  oprijplaten voor aanhangwagens kunt u gebruik maken van ons online formulier, of belt u ons even op 038-3322833.

Aanhangwagens

Foto's