icoontjes assortiment aanhangwagens

BE Opleggers

BE Opleggers

De BE oplegger is het alternatief voor de vrachtwagen. BE opleggers mogen met rijbewijs BE gereden worden en zijn verkrijgbaar in laadvermogens en lengtes die veel verder gaan dan de conventionele aanhangwagen. Combinaties met lengtes tot meer dan 12 meter en een bruto gewicht van ongeveer 10000 kg zijn mogelijk.

Door deze unieke eigenschap is voor veel bedrijven de BE oplegger een uitkomst.

Net als bij een gewone vrachtwagen wordt er een combinatie gemaakt van een trekkend voertuig, de BE trekker, en een getrokken voertuig, de BE oplegger. Het grote verschil zit hem in twee zaken. Het benodigde rijbewijs en de benodigde investeringen.

Het rijbewijs dat nodig is om met een BE trekker met oplegger te mogen rijden is het gewone BE rijbewijs. Voor een vrachtwagencombinatie is altijd een vrachtwagenrijbewijs en vaak ook nog een chauffeursdiploma verplicht. Dat betekend dat u iemand in dienst moet nemen met die benodigde papieren.

Voor meer informatie over BE Opleggers kunt u gebruik maken van ons feedbackformulier, of bel met Aanhang Cars Aanhangwagens te Kampen, 038-3322833.

Neemt u ook eens een kijkje op onze be oplegger ‘s site’s voor de diverse mogelijkheden die geboden kunnen worden:

Aanhangwagens

Foto's